رفتن به محتوای اصلی

افتراء ناصر قفاری به شیعه در تحریف قرآن

 

آن وقت ناصر قفاری علیه ما علیه، در این سه جلد کتاب که در رد شیعه نوشته…؛ و متأسفانه هنوز رد تامی در مورد آن نوشته نشده، یکی از اعزه زحمت کشیده‌اند سه جلد ردیه بر آن نوشته‌اند، درحالی‌که آن‌ها برای یک بخش کتاب است. همین بخش تحریف این کتاب علیه شیعه چه کار می‌کند، هنوز کسی بر آن ردیه ننوشته‌اند.

می‌دانید اولین فصلی که اهل‌سنت علیه شیعه شروع می‌کنند، مسأله تحریف قرآن است؛ تیزترین شمشیر است. همین را می‌آورد و می‌گوید قرطبی از انباری نقل کرده که در قرن چهارم کسی پیدا شده که در نماز می‌خواند «لقد نصرکم الله ببدر بسیف علی». بعد می‌گوید ممکن است غیر از شیعه چنین چیزی بخواند؟! این کتاب «اصول مذهب الشیعة الامامیة الاثنی عشریة؛ عرض و نقد». سه جلد کتاب است که به قول خودش بی‌طرف و آکادمیک است، درحالی‌که تهمت محض زده است. همین آقا غانم قدوری کتابی دارد؛ تحقیق کتاب «الرد علی من خالف مصحف عثمان» است. کتاب «الرد» برای ابوبکر ابن انباری است که معاصر ابن شنبوذ بوده؛ سال ٣٢٨ وفات کرده. همان زمان بوده. الآن این کتاب در دست‌ها نیست. آقای غانم قدوری که این کتاب را تحقیق کرده، همان جا می‌گوید… .

شاگرد: تحقیق همین کتاب است؟

استاد: «الرد علی من خالف مصحف عثمان» برای ابوبکر ابن انباری است که معاصر ابن شنبوذ است.

شاگرد: این کتاب را تحقیق کرده؟

استاد: تحقیق این‌که این کتاب چه بوده. الآن خیلی کتاب‌ها هست که راجع به جمع‌آوری برخی کتب تحقیق می‌کنند. عمده چیزی که باعث شد این کتاب ماند…؛ الآن برای من واضح است که اهل‌سنت چرا این کتاب را استنساخ نکرده‌اند. او را رد کرده بود. چیزهایی در آن هست که مورد پسند آن‌ها نبود و می‌گفتند این سند تاریخی ندارد. فقط چیزی که الآن در دست ما است، همین است که قرطبی در مقدمه تفسیرش بخش مهمی از این‌ها را آورده، آن هم از کتاب ابوبکر انباری. آقای غانم قدوری هم همین را تحقیق می‌کند. ولی تحقیقش این است که قرطبی نمی‌گوید کسی که «الرد» را نوشته چه کسی بوده. او نمی‌گوید. اما خود همین قفاری با فاصله کوتاهی از کتاب تاریخ بغداد در شرح حال این‌ها می‌آورد. خُب شما که تاریخ بغداد را نگاه می‌کنی و آدرس می‌دهی، شخصیت‌های مطرح در آن جا هستند و باید بیاوری. تاریخ بغداد برای خطیب بغدادی، کتاب معروف است. کتاب تراجم بسیار مهم اهل‌سنت است. خطیب بغدادی با همان زمان قریب العصر است، فاصله اش خیلی نیست. یعنی وقتی متولد شده بود تازه جریان ابن شنبوذ گذشته بود. وقتی بچه بوده اتفاق افتاده. چه بسا هنوز در السنه بوده. یعنی این قدر نزدیک است.

خطیب بغدادی می‌گوید ابن شنبوذ که این قرائات را می‌خواند و مُصر بود که بخواند، «و قد ردّ علیه ابوبکر بن الانباری»، در چه کتابی؟ در کتاب «الرد علی من خالف مصحف عثمان». یعنی به‌طور آشکار، خطیب بغدادی می‌گوید این کتاب «الرد» ابوبکر علیه ابن شنبوذ است. آن وقت این قفاری می‌گوید غیرشیعه می‌تواند این را بگوید؟! سنی این را می‌خواند؟! بله، هم سنی بود و هم خود مکی بن ابی‌طالب می‌گوید که چرا می‌خواند. می‌گوید اصرار داشت که بخواند چون نظرش این بود که اجماع امت، نمی‌تواند سائر قرائات را نسخ کند. اجماع امت چه کاره است که این کار را بکند؟! این را مکی بن ابی‌طالب در الابانه دارد.