نکاتی درباره قدرت علمی
شاگرد: با توجه به آیه «قَالَ ٱلَّذِي عِندَهُۥ عِلۡم مِّنَ ٱلۡكِتَٰبِ» احتمال دارد که همین اروپاییها یک علمی کشف کنند که تخت را با همان طرفة العینی از این طرف عالم به آن طرف عالم بیاورند؟
استاد: بله، چند سال است که دارند مفصل کار میکنند و برای آن پروژهها گذاشتهاند. حدود بیست سال پیش از یک آقایی شنیدم؛ او میگفت مسافرتهای مولکولی. الآن میگویند تلهپورت کوانتومی و غیر کوانتومی. الآن چند پروژه کوانتومی را اجرا کردهاند. طرفة العین و بدون درنگ زمانی -همان طفرهای که میگفتیم محال است- یک ذره بدون اینکه نقاط بین دو نقطه را طی کند، گویا در اینجا معدوم شود و در نقطه ب موجود شود؛ الآن مشغول هستند. در روایتش دارد که حضرت فرمودند «كَانَ يُوحَى إِلَيْهِ حَرْفٌ وَاحِدٌ أَلِفٌ أَوْ وَاوٌ فَتَكَلَّمَ»[1]. چرا حضرت فرمودند «الف یا واو»؟ خیلی مهم است. حضرت تردید داشتند؟! این سؤال خیلی مهمی است. در مباحثه قرائات راجع به واج و واجگونه گفتم. من احتمال میدهم که اگر آن بحثها دقیق شود، این «أو» حضرت یک معنای جدیدی پیدا میکند.
شاگرد: این واو بعدش، بعد از تلهپورت است؟
استاد: حالا باید برسیم. علی ای حال الآن مشغول هستند. ولی آن روایت دارد کل علم 27 حرف است، تا زمانیکه حضرت تشریف بیاورند، هر چه بشر برود، بیشتر از دو حرفش نیامده. ۲۵ حرفش آن زمان میآید. سبحان الله!
والحمد لله رب العالمین
[1] بصائر الدرجات نویسنده : الصفار القمي، محمد بن الحسن جلد : 1 صفحه : ۲۱۰
بدون نظر